Just nu söker vi en kundfokuserad innesäljare/servicetekniker.

Information om tjänsten

Vi söker nu en servicetekniker som tycker om att möta kunder! Du blir en del av vårt team och kommer ha ett nära samarbete med oss och aktivt delta i driften och skötseln av verkstaden/uthyrningshallen.

Du kommer att arbeta med vårt uthyrningssortiment som består av byggmaskiner, liftar och anläggningsmaskiner m.m.

Arbetsuppgifter

I rollen som Servicetekniker/Innesäljare kommer du i huvudsak arbeta med uthyrning samt returhantering av maskiner.

Du lastar och lossar maskiner, tar emot returer och genomför skadekontroll. Rengör och funktions kontrollerar samt genomför vissa reparationer/underhåll.

Du kommer att hjälpa kunder per telefon och direkt på depån med instruktioner, ge råd eller genom ett aktivt säljarbete.

Även administrativa arbetsuppgifter kommer att förekomma. så som beställning av, förbrukningsmaterial, reservdelar, lagervaror m.m.

Vårt motto är att se till att våra kunder i alla lägen får en bra dag på jobbet med fungerande maskiner och en god service.

Vi söker dig som

är praktiskt lagd, och inte är rädd för att ta i när det behövs. Du vill utvecklas, tar ansvar och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du har en hög servicekänsla, maskinintresse och tycker om att ha många bollar i luften. Du är lyhörd och tillmötesgående och kan kommunicera med både kunder och kollegor.
Krav på B-körkort, datorvana och kan kommunicera på svenska. Har du dessutom C-körkort, liftkort, truckkort och erfarenhet av servicerelaterat arbete är detta meriterande.

För att söka tjänsten, skicka ett mejl med CV och personligt brev till: info@kranlyft.net